Verschillende tentfeesten per jaar

Strietfeesten organiseert meerdere tentfeesten per jaar. Feesttent Zuidlaren is de laatste in een rij van reeds succesvolle tentfeesten die wij hebben georganiseerd in 2018.

Ieder tentfeest dat wij organiseren cq aan meewerken, verzorgen wij geheel op maat. Dit kan zijn van de verhuur van materialen tot aan de complete exploitatie van een tentfeest. Er zijn vele mogelijkheden en alles is bespreekbaar. 

Feesttent Zuidlaren 13 t/m 16 oktober 2018; gratis entree!

Voor de tweede maal organiseert het team van Strietfeesten met veel plezier en enthousiasme het tentfeest in Zuidlaren voorafgaand en tijdens de Zuidlaardermarkt. Pure gezelligheid is het motto en dat zie je nu al terug aan het GRATIS toegankelijk programma.
 
Met op zaterdagavond optreden van Proost, kan het nog grootser, beter en gekker? Ja het kan! Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Zingen alsof je leven ervan afhangt! Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen! Ze maken vrienden voor het leven!
 
Zondagmiddag treed de welbekende Esperando’s op. Dé feestband voor elke feesttent. De mannen staan bekend om hun humor en hun enthousiasme en weten binnen no time de juiste sfeer te creëren! De zondagmiddag Esperando’s betekent; gegarandeerd feesten! Een spektakel dat alle zintuigen prikkelt met special effects, en een te gekke lichtshow.
Maandagavond komt de mega energieke PowerTrio die van de grootste feesttenten er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlijsten, maar puur op gevoel en supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM! KaramBAM! is uniek in haar aanpak. Of het nu de ’70′s of ’80′s of de huidige Top 40 moet zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor deze band is niets te gek. Met diverse originele medleys houden ze het tempo er goed in. Steekwoorden van de show zijn: flexibiliteit, humor, enthousiasme, cabaret, interactie met het publiek. Dit alles gekoppeld aan een enórme repertoire kennis.
 
Dinsdag de Zuidlaardermarktdag een traditie van jaren! Met in de middag optredens van zanger Gerrit Haverman en Lytse Hille, de professionele feestvierder die zorgt voor op en top gezelligheid is het programma van Feesttent Zuidlaren compleet.